Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/175' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Marika Vuori # 44 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Marika Vuori # 44

 

Pelinumero: 44

Pelipaikka: Puolustaja

Pelinimi: Taapero

Pelivuodet Keisari -paidassa: 7.

Aikaisemmat seurat: -

Parhainta Keisareissa:

Supersankarikyky, jonka haluaisit: Muuttua näkymättömäksi.

Motto: Go for it!

Tilastot kevääseen 2010 asti:
5+3=8 4 min

Lisätietoa Marikasta

Tässä esitelty henkilö on omanlaisensa persoona, joka on tuonut saunailtoihin, pukuhuonepuheisiin ja muihin rientoihin, Marika "Taapero" Vuori.

Marikan värväys naiskeisareihin tapahtui legendaarisesti saunaillassa syksyllä 2005. Ja vielä sellaisessa alkuperäisessä opiston saunailloissa järjestetyssä, joka taisi tosin olla viimeinen laatuaan. Saunailtaan hän saapui avokkinsa Simon kylkiäisenä ja ilmaisi halunsa alkaa pelaamaan. Siitä lähtien Taapero on ahtautunut Keisaripaitaan ja kokeillut vuorollaan sekä puolustajana, laiturina että sentterinä oloa.

Marika on Kärpän paikalta onnistunut taiteilemaan useita osumia ja hänen kehityksensä vuosien varrella ollut huippuluokkaa. Nykyään hänet voi näet jo huoleti laittaa myös pakiksi.. Aloituskautensa lopuksi hänet valittiinkin Vuoden Kehittyjäksi ensimmäisessä laivalla järjestetyssä Keisarigaalassa.

Taaperon suusta voi tulla IHAN MITÄ TAHANSA. Jotenka heikkohermoisten kannattaa pidellä korviaan, kun Marika pääsee vauhtiin, sillä on luultavaa, että kaikki naiskeisarit ovat kuulleet hiukan enemmän kuin mitä olisivat halunneet tietää Marikan yksityisasioista..

Marika on yksi maailman pirteimmistä ja iloisimmista ihmisistä, joka ei elämästä turhaa stressaa ja joka on siksi aivan loistavaa seuraa. Jos joku stressaa liikaa, kannattaa antaa Marikan hölistä hetken aikaa omiaan, ni elämä tuntuu taas sen jälkeen paljon valoisammalta..

Tissipaita, olut ja sytkäri, sillä pärjää jo bileillan.

Marika vastaa nykyään hallituksessa Keisarien tekstiilitilauksista, eli häntä voi nykiä niihin liittyen hihasta.

Marikan saamat palkinnot:

2006-2007 Vuoden yllättäjä
2007-2008 Vuoden taistelija
2009-2010 Vuoden kehittyjä
kevät 2010 Pronssisen kruunun Keisari XIII

Kirjautuminen