Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/237' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Nina Pisteri # 13 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Nina Pisteri # 13

Pelinumero: 13

Pelipaikka: Hyökkääjä

Pelinimi: Naina

Syntymävuosi: 1988

Mailakätisyys: Left

Pelivuodet Keisari -paidassa: 5.

Aikaisemmat seurat: Losb

Parhainta Keisareissa: 

Supersankarikyky, jonka haluaisit:

Motto: 

Tilastot kevääseen 2011 asti: 9+4=13, 8 min

Lisää tietoa Ninasta:

Pisteri saapui joukkoihimme ensimmäisellä sarjakaudella ollen tuolloisen valmentajamme Jykän mielestä yksi lupaavimmista junnumaalivahdeista. Rastapää vakuutti tuolloin kaikki, vaikka keisarimaalivahdin osa ei olekaan koskaan kiitollinen, onneksi kiitollisempi oli pesti varsinaisen joukkueen, LoSB:n D-tyttöjen maalissa. Heti seuraavalla kaudella Pisteri siirtyikin pois maalista hyvin alkuvaiheessa kautta ja voitti hyökkääjänä naisten pistepörssin.

Kisakallion urheiluopistossa opinnot aloittanut Pisteri siirtyi kahden kauden jälkeen LoSB:n naisten edustusjoukkueeseen, josta teki paluun Australiassa kiertelyn jälkeen kaudelle 09-10. Tuolloin Pisteri oli tärkeä pelaaja, aina kun pääsi paikalle, mutta syystäkin hänelle annettiin Keisarigaalassa levyllinen lampaan laskentaa, jotta hän pääsisi edes joskus ajoissa nukkumaan ja täten myös ajoissa pelipaikalle.. ;) Kausilla 2010-2011 ja 2011-2012 Pisteri on tosin saanut pelimotivaationsa kuntoon ja päässyt helpommin paikalle.

Pisteri onkin yksi naisten joukkueen tärkeimpiä pelinrakentajia ja ehdottomasti viihdyttävimpiä pelaajia, mistä syystä hänet palkittiin kaudella 10-11 fanien suosikkina. Lohjan kaupungin liikuntatoimella ja Primessä nykyään työskentelevän Pisterin kautta on Keisarittareihin värväytynyt myös tärkeät vahvistukset Mari ja Raappana.

Ninan saamat palkinnot:

2003-2004 Vuoden maalivahti (pelaajien valitsema)
2003-2004 Vuoden maalivahti (yleisön valitsema)
2004-2005 Pistepörssin voittaja
2010-2011 Vuoden Stara

Kirjautuminen