Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/261' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Miehet: Kausi auki totuttuun touhuun | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

M13

Miehet: Kausi auki totuttuun touhuun

Varakapteeni Mikko Kiviluoman analyysit miesten joukkueen avausturnauksesta.

ECG III - Pallokeisarit 8-5

Kauden ensimmäiseen otteluun keisarimiehistö sai jalkeille varsin pirteän nipun uusia ja vanhoja pelimiehiä, kunhan kaikki vain saapuivat paikalle toisen erän alkuun mennessä. Ottelu oli rehellistä kuutosta, jossa molemmilla joukkueilla oli hyvät ja huonot hetkensä. Ensimmäisessä erässä ECG oli karkaamassa, mutta erän lopussa parilla nopealla maalilla keisarit kavensi tilanteeksi 3-2. Toisessa erässä ote siirtyi ECG:lle ja tauolle mentiin kotijoukkueen 5-3 johdossa. Toisella erätauolla hiottiin kuvioita kuumeisesti kolmanteen erään, mutta sitten iski se kuuluisa p**** tuulettimeen. 8 sekuntia aloituksesta ja palloa kaivettiin keisarimaalista. Ottelun loppu oli lähinnä kosmetiikkaa.
Kokonaisuudessa kuitenkin pirteä kaudenavaus, jossa osoittautui että joukkueesta löytyy tällä kaudella muutama sniper joiden laukauksilla tehdään tuhoa. Niin ja allekirjoittanut jatkoi siellä mihin viime kaudella jäi - jäähyboksissa.

Pallokeisarit - ON7 5-13

Jälkimmäisessä ottelussa vastustaja marssitti kentälle vikkellä jalkaisen ja runsaslukuisen joukkueellisen pelimiehiä. Pelin kulku oli hyvinkin selvä, kun toinen joukkue juoksee ja toinen yrittää pysyä perässä. Hattua pitää kyllä nostaa, välillä Old number 7:a liikutti myös palloa eikä tyytynyt vain juoksemaan. Ensimmäisessä erässä aikaan 12:01 ON7 oli lyönyt löylyt 0-7. Ottelun toisessa erässä nähtiin myös tuiki harvinaista pelin jäädyttämista vanhan seiskan puolelta kun pallokeisareiden tehtyä pari nopeaa kavennusmaalia 4-8 tilanteeseen. Aikalisä ja selkeästi tiukka puhuttelu pallonhallinnasta hidasti vastustajan pelinrakentelun niin, että loppupeli sitten pelattiin pois tulosvetoja kaunistellessa.
Hävinneen joukkueen puolelta ei yleensä ole kovin tapana kritisoida tuomarityöskentelyä, mutta kun pelataan sentään kuutosta niin voisi toivoa jotain ratkaisuja tuomareiden puolelta. Nyt nuori kaksikko keskittyi maalien kirjaamiseen ja allekirjoittaneen jäähyttämiseen, jälkimmäiseen vielä huonolla prosentilla.

Ai niin, ottelut olivat Juha Metson varsinainen kapteeni-debyytti. Seuraavassa turnauksessa sitten napataan voittoja kapteenin vyölle.