Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/302' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Miehet vastuuturnauksessa vajaamiehisenä | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Miehet vastuuturnauksessa vajaamiehisenä

Mieskeisareilla oli sunnuntaina 22.1. vuoden pakollinen hallilla istumispäivä, kun vastuuturnaus pelattiin Esport Areenalla. Jännitystä riitti koko päivän ajan aamusta lähtien, kun ensimmäisessä pelissä viimeiset omat pelaajat tulivat kentän laidalle paria minuuttia yli ja toinen toimitsijoista saapui taksilla ensimmäisen erän loppupuolella. Lue lisää Keisarien peleistä.

Pallokeisarit - Ylilyönti 3 - 15 (1-6, 0-3, 2-6)

Harvalukuinen Keisarimiehistö kohtasi ensimmäisessä ottelussa Ylilyönnin. Ottelun alusta asti oli kupletin juoni selvä, Ylilyönti vei ja Keisarit vikisi. Ilman vaihtopelaajia pelanneet Keisarit joutuivat nöyrtymään lukemin 3-15 keskeytyksellä, vain sekunti ennen täyttä peliaikaa.

Pallokeisarit - ECG III 2 - 14 (1-2, 1-8, 0-4)

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui ECG III. Tässäkään ottelussa ei jäänyt epäselväksi, kumpi joukkueista heiluttaisi tahtipuikkoa, vaikka ensimmäinen erä roikuttiin mukana. Toisessa erässä ECG III lisäsi pökköä pesään, vieden erän 1-8. Pitkä päivä takana toimitsijavuoroineen ja yhdellä vaihtopelaajalla, niin urakka oli mahdoton. Pelikellon näyttäessä aikaa 32.59 ECG III oli taputellut taululle 14-2 lukemat ja ottelu keskeytettiin.

Näistä otteluista ei jäänyt jälkipolville paljoakaan kerrottavaa :)

Iso käsi kaikille paikalle vaivautuneille yrittämisestä. Ja erityiskiitokset Anulle, Marikalle, Kärpälle, Jannelle, Marille ja Hempalle toimitsijoina olemisesta.