Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/303' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Keisarittarien kevään ensimmäiset pelit, pystytkö lukemaan hengittämättä? | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Keisarittarien kevään ensimmäiset pelit, pystytkö lukemaan hengittämättä?

Naisten kevätkausi alkoi lauantaina 21.1. Lohjalla Järnefeltin koululla. Lue lisää tapahtumarikkaasta turnauksesta.

Kevään ensimmäisessä pelissä upeat Keisarittaret kohtasivat kovan vastuksen kun Herttoniemen Kisan naiset taiteilivat taululle loppulukemat 0-4 Järnefeltin koulun liukkaalla pelikentällä, joka oli lähes yhtä liukas kuin ulkona vallitsevat tieolosuhteet joten oli onni, että eräät autoilevat naiskeisarit Espoon suunnalta lähtivät ajoissa kohti Virkkalaa sillä jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä nämä entiset lohjalaiset meinasivat eksyä matkalla peleihin onneksi kuitenkin kaikki pelaajat ehtivät hyvin paikalle kuten Nina, joka oli töissä vielä noin minuutti ennen peliä lopuksi täytyy vielä todeta että uusimpiin naiskeisareihin lukeutuva hyökkääjä Minna löysi hyvän pelivireen ja tähän otteluun (ja toivottavasti myös jatkoa ajatellen) comebackin tehnyt Melina näytti ettei tauon aikana taito ollut kadonnut kerrottakoon siis, että ekassa pelissä oli kaikki ainekset kohdallaan tarpeeksi pelaajia ja paikkoja ja vääntöä mutta vain maalit puuttuivat.

Toisen pelin vastustajaksi pelikentälle tuli Blackbirds IV nämä punaiseen pukeutuneet naiset laukoivat reikäpallon maaliimme kuusi kertaa joista viimeinen tyhjiin Inkerin ollessa sivussa kuudennen kenttäpelaajan kirmatessa kentällä kuin viimeistä päivää sillä mitään ei enään ollut hävittävissä kuitenkin ensimmäinen erä oli päättynyt toiveikkaisiin lukemiin 2-1, kun Jenni aitiopaikalla vastustajan maalilla viimeisteli Kaisan upean vedon kohti maalia ja kuten monesti on huomattu saa pienestä takaa-ajotilanteesta energiaa jalkoihin mutta toisessa erässä peli ei silti kulkenut ja vastustajalle merkattiin kaksi maalia, kun sitten kolmannessa erässä saimme kavennettua tilanteen 4-2 kun Pietan syötöstä Mari laukoi pallon vastustajan verkkoon ja kun peliaikaa oli jäljellä minuutti teki vastustaja selvää naiskeisareista kahdella maalilla joten loppulukemaksi tälle  pelille tuli 6-2.