Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/310' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 M13 Nousi 11.2.2012 takaisin sarjataulukon kärkisijalle! | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

M13 Nousi 11.2.2012 takaisin sarjataulukon kärkisijalle!

Lauantaina 11.2.2012 vastaan asettui ensin Pelikanit. Peli oli suhteellisen tasaista vääntöä kunnes ajassa 9.37 Jere sai taisteltua ensimmäisen maalin. Ensimmäinen maali laukaisi jännityksen, ja seuraava maali tulikin ajassa 12.25, kun Alejandro jätettiin yksin kentälle muiden sännätessä vaihtoon. A päätti käyttää tilanteen hyödykseen. Ensimmäisen erän loppuun ajassa 14.27 "kiikari" Juza näytti mallia maalinteosta.

Toinen erä oli myös M13:sta maalinteko juhlaa. Erää oli pelattu vasta 27 sekuntia kun Simo pääsi maalin edestä viimeistelemään syötön verkkoon. Vajaa kaksi minuuttia myöhemmin Olli laukoi maalin. Maalinteon makuun pääsivät myös toistamiseen Jussi ja vielä Jere, kunnes Samin haamuveto ei osunut palloon ja vastustajat pääsivät kahdella Kolkkaa vastaan tekemään ensimmäisen ja ainokaisen maalinsa. Janne jaksoi itkeä kossupullon perään vielä pelin jälkeenkin:) Loppuerästä ensin Olli, sitten Simo ja vielä jopa Kikke pääsivät näyttämään miten niitä maaleja tehdään.

Kolmas erä jatkui M13:sta pyörityksellä. Seitsemän sekuntia erän alkamisen jälkeen Simo pussitti nollakulmasta. 50 sekuntia myöhemmin Jussi Laukoi tilanteen joukkueelle 12-1:teen. Viimeinen niitti saatiin ajassa 36.32 Ollin taiturimaisten käsien ansiosta ja ottelu päättyi maalieron vuoksi. Koko peli oli selkeää M13:sta hallintaa ja loppulukemat eivät juuri yllättäneet ketään. Hyvä pojat!

Toisena vastaan asettui klo 19 DR-Team. Ensimmäinen erä oli alkuun vastustajan painostusta, joka tuottikin tulosta ajassa 10.26 kun vastustaja onnistui laukomaan pallon Jannen kainalon alta maaliin. 51 sekuntia myöhemmin vastustajat tekivät vielä läpiajotilanteesta maalin. Janne otti hienon riskin yrittäessään tulla palloa vastaan, mutta valitettavasti tämä ei tällä kertaa tuottanut tulosta. Onneksi ensimmäisen erän lopussa myös M13:sta maalihanat aukesivat, kun Jussi syötti hienosti Villelle maalin eteen. Maistui se maalinteko vihdoin myös Villelle:)

Toinen erä alkoi pienestä takaa-ajoasemasta, kunnes Mr.A pääsi tasoittamaan tilanteen 2-2. Kolmea minuuttia myöhemmin Janne heitti loistavan heiton keskiviivan tuntumaan. Olli pääsikin tästä yksin läpi ja taituroi pallon varmoin ottein maaliin. 30 sekuntia myöhemmin Kärkkäinen livautti pallon häkkiin. Vastustaja heräsi tässä kohtaa horroksestaan ja sai ujutettua pallon Jannen selän taakse. Ajassa 26.34 Albert näytti taas maalintekotaitojaan ja aivan erän loppuun Jussi laittoi tilanteen vielä 6-3:een.

Kolmas erä alkoi maalinteon merkeissä kun Ville häkitti pari minuuttia erän alun jälkeen. Minuuttia myöhemmin vielä Jussi sai pallon sujautettua maaliin. Loppupeli olikin aika hidastempoista pallottelua ja vastustaja oli selvästi luovuttanut. Ottelu päättyi siis loppulukemiin 8-3. JÄlleen mahtava tsemppaus alun vaikeuksien jälkeen. Ei jäänyt epäselvyyksiä kenelle sarjataulukon kärkisija kuuluu! Way to go boys!