Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/313' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Naisten vastuuturnauksesta tuloksena yllätyksellinen, mutta ansaittu voitto | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Naisten vastuuturnauksesta tuloksena yllätyksellinen, mutta ansaittu voitto

Lauantaina 18.2. oli vuorossa perinteikäs naiskeisarien vastuuturnaus Kauklahdessa. Pelipäivän lähestyessä kaatui Keisarittaria sairaspetiin urakalla ja täten vielä edellisenä iltana soiteltiin vahvistuksia kumpaankin peliin. Tuloksena pari vanhaa Keisaritarta lunasti lisenssit ja tuli jelppimään pienoista iskuryhmäämme joko aamun peliin tai illan peliin.

Aamun pelissä vastaan asettui Jykän nykyinen valmennettava Indiansin AB-tytöt. Onneksi abi- ja wanhojen risteilyt olivat heitä hieman myös verottaneet, joten pääsimme aloittamaan pelin suht tasaisen kokoisilla joukkueilla. Maaliin Keisarittarilla asettui vanhoja muisteleva Pisteri. Vastustajajoukkueen taitavuudesta (ja pelin lopputuloksesta) huolimatta peli oli yllättävän tasainen. Naiskeisarit saivat jopa kokeilla harjoittelemaansa ylivoimaa, joka näytti erittäin hyvältä, vaikka maalia ei tullutkaan. Ottelussa mailaan lyönnit otettiin tuomareiden toimesta tiukasti pois, minkä vuoksi päästiin pelaamaan myös alivoimaa hetkittäin. Pisteri pelasi hyvin maalissa pitkän tauon jälkeen ja jelppimässä ollut Siru oli myös lähellä parantaa lopputulosta. Peli päättyi Indiansin 7-0 voittoon.

Illalla vastaan asettui sarjakakkosena oleva hyvinkääläinen SCH. Tiedossa oli tiukka taistelu, sillä Keisarittarilla oli sotasuunnitelma ja tarkoituksena oli päästää vähemmän maaleja kuin edellisessä kohtaamisessa. Maaliin asettuikin siellä debytoiva Melina, joka vakuutti otteillaan koko pelin ajan. Kaksi ekaa erää olivat Keisarittarien näytöstä: vastustajat pidettiin tiukasti kiinni ja tilanteita saatiin vastustajan päähän. Lisäksi harjoiteltu ylivoima tuotti tulosta; kun tehtiin pitkästä aikaa oikein kaunis ylivoimamaali. Kahden ekan erän jälkeen tilanne oli Keisarittarille huimat 6-0. Maaleja oli tehtaillu urakalla Tähtisen Jenni (3+0). Pisteitä napsi hurjasti myös paluuottelunsa pelannut Jenni ”Rapsu” Raappana. Kolmannessa erässä keskikenttä jäi kolme kertaa vailla naiskeisaripelaajaa, joten SCH pääsi muutaman maalin tekemään Melinan ohitse. Lopputuloksena kuitenkin makea voitto Keisarittarille ja paljon pisteitä. Maalinteon makuun pääsi myös Kaisa ja syöttöjä nakuttelivat Iina ja Anu.

Keisarittaret kiittävät Mikkoa x2, Jonia, Sirua sekä Metsoa jelpistä toimitsijavuorojen suhteen. Kiitos myös joustaneille pelaajille, jotta kumpaankin peliin saatiin juoksuvoimaa. Seuraavaa turnausta odotellessa…