Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/322' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 M13: Perjantai-illan tunnelmia viime viikonlopusta | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

M13: Perjantai-illan tunnelmia viime viikonlopusta

Lauantain alkaessa kääntymään iltapäiväksi, saapui M13 märkään ja ankeaan Hakaniemeen. Vastaan asettuisivat ensimmäisellä kierroksella kaadetut SCH:n junnut ja MSS:n hipsterit. Molemmat aikaisemmat ottelut olivat olleet tiukkoja puolustusvoittoja ja tämänkertaiset ottelut näyttäisivät suunnan M13 loppukaudelle.

Pelin alkaessa fiilis saatiin nopeasti päälle ja ankeus vaihtui iloksi ajassa 1.23, Jamin laukoessa keskiviivan tuntumasta tolpan kautta avausmaalin Samin antamasta vaparista. Olli näpäytti tilanteen kahteen nollaan minuuttia myöhemmin ja SCH:n pyristelyt oli pyristelty. Olli teki vielä 10 minuutin tienoilla ensimmäisen erän lukemiksi 3-0.

Toisen erän alkuun annettiin SCH:n tehdä maali jättämällä pelaaja vapaaksi maalin eteen. Loppuerän M13 keskittyi tuhlaamaan avopaikkoja toisessa päädyssä.
Kolmannen erän alkuun Olli kävi viimeistelemässä hattutemppunsa ja Ville ja Jusa tekivät maalin mieheen. Viimeisellä minuutilla vastustaja teki vielä loppunumeroiksi 6-2 löysällä keskikentän vedolla Kolkan ollessa maskissa ja Jannen pihalla.

Naiskeisareitten esimerkkiä seuraten SCH kaadettiin, vieläpä melkein samoilla numeroilla. Sanomatta jää, olivatko junnut yhtä munattomia kuin naisjoukkueensa, mutta kuitenkin helppo voitto, ilman että vastustaja olisi saanut juuri mitään aikaan koko pelissä.

Parin tunnin tauon jälkeen kaukalon toiseen päähän asteli Mikon Salibandyseura. Ottelu olikin huomattavasti vaikeampi, vastustajan tullessa kovaa päälle ja hyökäten tehokkaasti. Seitsemän minuutin kohdalla MSS avasi maalihanansa hienolla vedolla, joka vielä ohjautui Kolkan polvesta tolpan kautta maaliin. Nelisen minuuttia myöhemmin Jaro tasoitti pelin ja tilanne näyttikin jo paljon paremmalta.

Toisen erän alkuun vastustaja teki helpon maaliin, hyökkääjien keskittyessä viihdyttämään katsomoa, eikä ottamaan palloa pois MSS pelaajilta. Ahdinkoa syvensi Tonin ottama jäähy erän puolivälissä. Jäähystä selvittiin mutta 5 sekuntia myöhemmin soi taas omissa ja tilanne oli vaikeahko 1-3. Erän loppuun myös Kikke pääsi kokeilemaan jäähypenkkiä mutta vastustaja ei tälläkään kertaa onnistunut.

Kolmannen erän alkuun avausmaaleista tunnettu Allu kavensi tilanteeksi 2-3 ja sytytti taistelutahdon joukkueeseen. Ajassa 39.13 Kolkka tasoitti pelin ylivoimalla, ohjaamalla Jusan vedon sisään. Kolme minuuttia myöhemmin M13 otti aikalisän, kun MSS sai sisäänlyönnin M13 päädystä. Pallo riistettiin vastustajalta ja Jusa kävi tuikkaamassa räkämaalin hyvin pelanneen maalivahdin alta. MSS ei tästä hätkähtänyt ja alkoi painamaan kuudella pelaajalla kohti Jannen vartioimaa maalia. Yksi Jannen uskomaton huippupelastus ja puolustuksen venyminen viimeisillä minuuteilla ei riittänyt, MSS tasoitti pitkän syöttökuvion päätteeksi ajassa 44.19. Loppuaika pelailtiin pois ja tuloksena taululla 4-4.

Peli oli etenkin runsaslukuiselle yleisölle viihdyttävä, tuomareidenkin kiitellessä pelin hyvää tasoa, mutta jätti ainakin M13 pelaajille jotain hampaankoloon. Paikkoja olisi ollut tässäkin pelissä tehdä runsaasti enemmän maaleja mutta jotenkin ne saatiin tuhrittua. Kuitenkin hyvä nousu tappiolta tasoihin ja siitä johtoon... Toisaalta päästettiin lopussa toinen joukkue tasoihin?

Seuraavassa turnauksessa kohdataan sarjataulukon toisessa päässä majailevat RSB ja Tapuli Team. Takki on valmiiksi auki, ehkä jopa heitetty kokonaan pois. Tavoitteena saada Jannelle viimeinkin nollapeli ja parannella joukkueen maalikeskiarvoja. Voitoilla M13 myös varmistaa nousun ensi kaudeksi. Tervetuloa kaikki fanit ja tukijoukot 17.3 Ruskeasuolle klo 15 ja 17.