Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/330' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 M13: Täydet pisteet Rusalta | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

M13

M13: Täydet pisteet Rusalta

No niin, melkeinpä taas viikko kulunut peleistä ja jotain pitäisi vielä muistaakin?

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Röykän salibandy ja toisessa Tapuli Team. Pelin kulku molemmissa matseissa oli selvä heti alusta asti, eikä M13:n tarvinnut esittää parhaimpaansa saavuttaakseen voitot.

RSB kaatui numeroin 14-2, pelin katkaisevan maalin syntyessä vain kymmenen sekuntia ennen täyttä aikaa. Peli ei tarjonnut mahtavaa esitystä joukkueena mutta pisteet jakautuivat kohtalaisen tasaisesti, Hempan ollessa terävimpänä hattutempulla ja parilla syötöllä. Kolkka, Olli ja Kikke taisivat myös tehdä pari maalia mieheen. Kolmannen erän loppupuolella Kikke kävi vielä veivaamassa rankkarin sisään.

Ottelu Tapuli Teamiä vastaan katkaistiin lukemiin 16-4 44 minuutin kohdalla. Peli oli paljon iloisempaa pallottelua kuin ensimmäinen, kummankin joukkueen keskittyessä lähinnä yksilösuorituksiin hyökkäyspäässä. Hattutemput menivät Jusalle (3+5) ja Kolkalle, Ollin tyytyessä tekemään kuusi maalia. Joukkuepeli oli jopa vielä heikompaa kuin aikaisemmin. Pahana menetyksenä Toni väänsi kulmassa polvensa ja joutui jättämään kaukalon kesken ottelun.

Suuri kiitos runsaslukuiselle yleisölle, joka jaksoi raahautua Ruskeasuolle katsomaan pelejä ja huikeaa maali iloittelua. Seuraavaksi kaatuvat Red Stars ja Habaneros M13 vastuuturnauksessa Tapiolassa 14.4 klo 10 ja 19.