Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/339' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Miehet: Kauden loppuun tiukka ja ei niin tiukempi taistelu | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Miehet: Kauden loppuun tiukka ja ei niin tiukempi taistelu

Tässä lyhykäisesti mietteitä mieskeisareiden kauden viimeisestä turnauksesta 15.4. Myllypurossa.

Pallokeisarit-Ylilyönti 8-8

Sunnuntai 15.4.2012 Myllypuro. Joukkueen kanssa valmiina kauden viimeiseen turnaukseen hyvillä mielin. Ylilyöntiä vastaan karvaus ja yhteistyö pelasi erittäin hyvin. 6 ensimmäisen minuutin jälkeen olimme tukevassa 3-0 johdossa, kunnes vastustajamme otti aikalisän, jonka avulla vastustajamme pääsi peliin mukaan ja peli tasoittui huomattavasti. Pelin lopussa oli tukuttain paikkoja ratkaista ottelu ja eritoten allekirjoittaneelle siunaantui läpiajo, jonka vastustajan maalivahti sai torjuttua.

Pallokeisarit-KaPa-90 1-13

Kauden viimeisessä pelissä lohkoykköstä vastaan ei ollut sanansijaa. 2 tunnin tauko ja jalat maitohapoilla valmiiksi. Näin KaPa-90 juoksi ja syötteli meidät ns. maanrakoon.

Kiitos kaikille kaudesta ja jatkakaamme ensikaudella uusin tuulin ja kujein.