Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/354' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Naiset: Tunnelmat kauden vikasta sarjaturnauksesta | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Naiset: Tunnelmat kauden vikasta sarjaturnauksesta

Pallokeisareiden Naiset lähtivät viimeiseen turnaukseen ajatuksena jatkaa hyväksi koettua voittoputkea.

Ensimmäisenä vastuksena sarjan johtopaikkaa pitävä MuLi oli kuitenkin tiukka vastus. Kaksi ensimmäistä erää Pallokeisarit panivat kunnolla hanttiin, erien päättyessä 0-1 ja 0-3 MuLille. Viimeisessä erässä MuLi sai kuitenkin nopeista vastahyökkäyksistä iskettyä lukemat 0-5. Pelin lopullinen tulos siis 0-9 MuLille. Voittoasemastaan huolimatta tunteet kuumenivat myös MuLin pelaajilla, ja he ottivatkin jäähyjä yhteensä 3 kertaa. Keisarit eivät saaneet kunnolla ylivoimaansa pyörimään ja tuloksia ei syntynyt. Fiilis pelikentällä ei ollut tässä pelissä paras, mutta hyviä suorituksia nähtiin myös, varsinkin maalivahti Inkerin torjunnoissa.

Turnauksen toiseen peliin lähdettiin hieman liian kirein tuntein, ilmeisesti kahden tunnin tauko ei ollut pyyhkinyt tappiota mielestä. Vastassa oli SB Skavaböle, jonka edellinen peli oli näyttänyt pirteältä ja vauhdikkaalta. Ensimmäinen erä menikin Keisareilta (valmentajan sanoin) liian vakavasti ja mailaa tiukasti puristaen. Vastustaja aloitti vahvasti iskien ensimmäisessä erässä kolme maalia. Kaksi naiskeisariakin sai nimensä ottelupöytäkirjaan, valitettavasti jäähypenkkiä lämmittämällä. Ensimmäinen erä oli jännittäviä tilanteita täynnä, kun vastustaja nappasi 2 min jäähyn itselleen ja Kaisa sai kokeilla rangaistuslaukauksen vetoa! Tolppa kilisi, mutta harmillisesti pallo ei lennellyt maaliin. Ilo tuntui puuttuvan tästäkin pelistä, mutta ehkä ajatus illan naamiaisista rentoutti ja peli saatiin luistamaan toisessa erässä Tähden tehdessä Pallokeisareiden avausmaalin.  Kun maalitili saatiin auki, pelikin piristyi kummasti. Toisessa erässä muistuteltiin vastustajaa puolustajien vaarallisuudesta. Mandy nousi puolustuspäästä vedolle ja napsautti nätin maalin. Seuraavaksi oli Kaisan vuoro tykittää pallo Skavabölen maaliin. Sama hyökkäysketju sai toisenkin plussan Marin viimeistellessä rystyllä ottelun viimeisen maalin. Ottelu päättyi Keisarien ansaitsemaan voittoon luvuin 3-4.

Turnaus päätti Naiskeisarien loistokkaan pelikauden. Tuloksena on ollut paras kausi sarjapisteittäin (yhteensä siis 10 sarjapistettä), joten varmasti jokainen saa olla tyytyväinen!

Raportin antoi Tähti, joka kiittää viime kausista ja siirtyy Pallokeisarien suureen fani-joukkoon