Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/388' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Naiset nappasivat kauden alkuun kolme sarjapistettä! | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Naiset nappasivat kauden alkuun kolme sarjapistettä!

Naiskeisarien kauden 2012 - 2013 ensimmäinen turnaus taisteltiin Ruskeasuolla sunnuntaina 30.9. Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua...

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Indians V. Keisarittaret lähtivät peliin olettaen olevansa altavastaajia, koska Inkkari-joukkueet muistettiin kovista peleistään. Tämänkertaisilla Inkkareilla oli kuitenkin mukanaan vain yksi vaivainen vaihtopelaaja Keisarien kolmea hyökkäysketjua ja kahta pakkiparia vastaan. Alkuasetelman ei voi siis sanoa olleen tasainen ja peli olikin hyvin pitkälle Keisarien hallintaa. Kausi alkoi ensimmäistä kertaa Keisarien riveissä torjuneen Heidin kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, sillä hän piti maalin puhtaana ja tienasi kossupullon. Tuloksena kauden ensimmäisestä pelistä oli suvereeni voitto 4-0 (2-0, 2-0, 0-0). Menestyksekkään pelin mahtavat maalintekijät olivat Kaisa (x2), Mira ja Mandy. Syötöt heille tarjoilivat Annika (x2) ja Tiina.

Kauden toinen sarjapeli pelattiin tutumpaa ESS.ää vastaan. Tämä olikin hiukan tasaisempi peli, eikä varsinkaan pelkästään Keisarien hallintaa. Aluksi oli vähän hankaluuksia ja peli muistutti enemmän tennistä kuin salibandya, mutta kolmannessa erässä Keisarien ryhdistäydyttyä pääsimme oikein mukavaan, molempia joukkueita tyydyttävään lopputulokseen eli tasapeliin 3-3 (1-2, 0-1, 2-0). Keisarien maaleissa oli tehokkaasti osallisena Mira (2+1), lisäksi maalin teki Kaisa ja syötöt napsivat Anniina ja Annika. Annika istahti myös ensimmäisessä erässä jäähypenkille saaden tästä palkinnoksi Jäähyttelijä mukin (Kiitos Greasers!), vikassa erässä jännitystä toi Anun jäähy. Onneksi yli- ja alivoimat toimivat tässä pelissä, joten vastustaja ei saanut yhtään YV maali, kun taas Kaisan ainokainen tuli ylivoiman tuloksena.