Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/396' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Miehet: Pakollinen voitto ja pari paluumuuttajaa | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Miehet: Pakollinen voitto ja pari paluumuuttajaa

Mieskeisareiden kauden toinen turnaus Masalassa 20.10. oli monellakin tavalla comebackin aikaa. Ensinnäkin Keisari-ikonit Mikko Kärppä ja Jyrki Paajanen tekivät paluun välivuosien jälkeen. Lisäksi ringistä pois muiden kiireiden takia jäänyt Mikko Kiviluoma tuli avittamaan vähäväkistä Keisarijoukkoa kauden pakollisen voiton saavuttamisessa.

Pallokeisarit-SB Boners

Pallokeisareiden avausottelu kauden toisessa turnauksessa alkoi salamannopealla maalilla Mikko Kärpän viimeistellessä Mikko Metson syötöstä 1-0 ajassa 00.07. Tämän jälkeen seuraava maali syntyi ajassa 05.11 Miikka Heinosen tekiessä ja Juha Metson toimiessa syöttäjänä. Ottelun 3:s maali oli myös salamamaali, 4 sekuntia aloituksesta kun Juha Metso teki 3-0 maalin Mikko Metson syötöstä. Ottelun seuraavasta osumasta vastasi SB Boners. Kavennusmaali 1-3 näki päivänvalon ajassa 06.29.

Kavennusmaalin jälkeen Keisarit otti ohjat haltuun ottelussa. 09.42 Mikko Metso vei Keisarit 4-1 johtoon. Syötön maaliin antoi Miikka Heinonen. 1. erän loppupuolella Pallokeisarit siirtyi 5-1 johtoon Juha Metson maalatessa Miikka Heinosen syötöstä ajassa 14.13. Reilu 30 sekuntia myöhemmin Mikko Metso teki 6- 1 osuman Miikka Heinosen toimiessa jälleen syöttäjänä. Erä 6-1 Pallokeisareille.

Ottelun toisen erän alkuun tuli SB Boners räväkästi. 50 sekuntia erän alusta tuli kavennusmaali 2-6. 7-2 maali Pallokeisareille ajassa 16.59, tekijänä Juha Metso Heinosen ottaessa jälleen syöttöpiste. Tämä oli Juha Metsolle hattutemppu. Toisen erän loppupuolen Pallokeisarit oli pesukoneessa. SB Boners nousi loppuerän aikana vain maalin päähän, vieden erän lopun 4-0.

Kolmas erä käynnistyi tilanteessa 7-6 kotijoukkue Pallokeisareille. SB Boners tasoitti ottelun 7-7 ajassa 31.16. Vain 29 sekuntia myöhemmin Mikko Metso siirsi Pallokeisarit 8-7 johtoon, Heinosen taas syöttäessä. Tämä oli Mikko Metson ensimmäinen hattutemppu Keisaripaidassa.

Pelikellon näyttäessä aikaa 38.05 Mikko Kärppä lisäsi Keisarien johdon 9-7 lukemiin Mikko Kiviluoman napatessa syöttöpinnan. Tästä SB Boners ei hätkähtänyt vaan tasoitti ottelun 9-9 ajassa 42.55. Pelikello vierähti aikaan 43.42 Keisarien tehdessä 10-9 osuma. Maalin teki Miikka Heinonen Juha Metson syötöstä.

Johto-osuman jälkeen SB Boners laittoi vielä mylläkän pystyyn Keisarien päätyyn. Pallokeisareiden kapteeni oli pakotettu ottamaan aikalisä  ajassa 44.13, saadakseen joukkueelleen pienen hengähdystauon. Aikalisän jälkeisen ajan Keisarit pelasi järkevästi pois, jättäen vastustajat nuolemaan näppejään.

SB Bonersin kohtaamisesta jäi hyvä mieli. Pelaaminen oman tasoista ja samalla asenteella liikkeellä oleva vastustaja on mieluisa vastustaja. Kiitos SB Boners hyvästä ottelusta. Toista kohtaamista odottaen.