Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/397' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Naiset jälleen kiinni pisteissä | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Naiset jälleen kiinni pisteissä

Naiskeisareiden kauden toinen turnaus pelattiin lauantaina 20.10. Kauklahdessa. Siitä tässä uutisessa.

Vastassa ensimmäisessä pelissä oli SBS Botnia, josta alun kymmenen minuuttia oli tasaista vääntöä. Pyöritys toi tulosta ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 1-0, kun Aino viimeisteli Kaisan syötöstä keisarittaret johtoon. Toisen erän alussa joukkueen hyvä vire jatkui Ainon iskiessä toisen maalin vastustajan verkkoon allekirjoittaneen syötöstä. Kahden maalin johtotilannetta ehti kestää reilut 8 minuuttia jolloin vastustaja kavensi tilanteen 2-1. Tämä sekoitti keisarittarien hyvän vireen ja jo kahden minuutin kuluttua syntyi tasoitusmaali 2-2. Kolmannen erän alkuminuuteilla Anu lähti istumaan jäähypenkille. Keisarittaret kestivät upeasti alivoimatilanteen ja pian jäähyn jälkeen, saumattoman yhteispelin tuloksena, laituripari Rapsu ja Päivi veivät joukkueen johtoon 3-2. Erän lopussa, voiton jo siintäessä kahden minuutin päässä, vastustaja tasoitti pelin loppulukemaksi 3-3.

Päivän toisena vastustajana keisarittaret kohtasivat NaKun. Ensimmäinen erä pelattiin vahvasti puolustaen ja erätauolle mentiin 0-0 tilanteessa. Toisessa erässä alkoi tapahtua, kun vastustaja teki pelin ensimmäisen maalin erän puolivälissä. Toimitsijapöydän äärellä kuhistiin ennen pelin jatkumista, kun selvisi että maalin tehnyttä pelaajaa ei löytynyt vastustajan pelaajalistasta. Seurasi mielenkiintoinen tilanne, kun naiset pääsivät pelaamaan ylivoimalla viiden minuutin ajan.  Toisen erän viimeisellä minuutilla seurasi toinen ylivoimatilanne, peli pyöri hyvin ja pallo pysyi hallussa, mutta maalia ei näistä erikoistilanteista kuitenkaan saatu aikaiseksi. Kolmannen erän jänittävät hetket koettiin erän loppupuolella ylivoimatilanteessa, kun Minnan loistosyötöstä Pieta tasoitti tilanteen 1-1. Pelin viimeiset hetket pelattiin alivoimalla, mutta joukkue piti pintansa ja peli päättyi tasalukemiin.