Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/401' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Pienet kuulumiset pienistä pikkujouluista | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Pienet kuulumiset pienistä pikkujouluista

Pallokeisareiden perinteiset pikkujoulut vietettiin uusissa maisemissa, kun tällä kertaa mentiin Espoon perukoille Mestarimaarin tiloihin. Ohjelmassa oli esimerkki maistiaisia aiempien vuosien Keisariolympialaisista, jotka tänä syksynä jäivät väliin.  Lajeina oli mm. piparin leivonta ja tuunaus, erinäisiä minuuttipelilajeja sekä perinteinen Pikkujouluvisa J-Lo:n rustaamana. Kisa oli tiukka ja voitto meni tällä kertaa parivaljakolle Toni-Mia. Kakkoseksi tuli pari Ville-Jaana ja kolmanneksi Rapsu-Liinu.

Myös joulupukki vieraili tuoden tällä kertaa juhlijoille e-kirjaimella alkavia paketteja, joista löytyi mm. enkeleitä, elefantteja, energiajuomaa sekä erikoisiso muki.

Juhlijat jatkoivat keskustaan moninaisten sattumusten jälkeen (eihän ne bussit sieltä Espoosta kommervinkeittä kulje..) ja huhu kertookin, että myös pöydille päästiin tanssimaan.

Alla muutama maistiaiskuva illan kuvioista, lisää kuvia löytyy Keisarigalleriasta.

Illan piparitarjontaa.

Pikkujouluolympialaisten yksi tuomari, sekä voittajapari.

Joulupukin lahjontaa.