Warning: Table 'pallokeisarit_drupal.cache_page' doesn't exist query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://pallokeisarit.com/node/402' in /home/pallokeisarit/www/includes/database.mysql.inc on line 135
Kevätkauden avauksesta naisille yksi sarjapiste | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Kevätkauden avauksesta naisille yksi sarjapiste

Naiskeisarien kevätkausi avattiin Kauklahden THT-Centerissä 19.1. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli NAKU. Ensimmäisessä erässä käytiin tasaista kamppailua, mutta lopulta NAKU sai pallon Keisareiden verkkoon, erää ollessa vain muutama minuutti jäljellä. Toisessa erässä keisareiden peli sekaantui hetkeksi ja vastustaja sai pallon verkkoon kolme kertaa. Kolmas erä käynnistyi siis NAKU:n johtaessa 3-0.  Viimeisessä erässä Keisareiden peli lähti jälleen kuitenkin kulkemaan, ja Iina viimeisteli pallon vastustajan maaliin ajassa 33:03. Peliä kerittiin pelata vasta muutama minuutti lisää, kun Iina syötti pallon Ainolle, joka sai aikaan keisareiden toisen maaliin. Kolmas erä olikin kokonaan keisareiden ja ajassa 39,58 Päivi antoi onnistuneen syötön Kaisalle, joka laukaisi pallon vastustajan maaliin. Muita maaleja ottelussa ei kuitenkaan enää loppuminuuttien Keisaripainostuksesta huolimatta nähty, joten Keisarit hävisivät lopulta NAKUlle 3-4.

Seuraavassa pelissä keisareiden vastassa oli TU. Keisarit eivät olleet heti ihan hereillä ja peliä oli pelattu vasta 0,25 kun vastustaja sai pallon maaliin. Keisarit heräsivät kuitenkin nopeasti ja ajassa 8:39 Päivi tasoitti pelin 1-1. Ensimmäisen erän lopussa Minna onnistui tekemään ensimmäisen maalinsa sarjapeleissä, joten toiseen erään siirryttiin Keisareiden johtaessa 2-1. Toisessa erässä TU onnistui kerran saamaan pallon keisareiden maaliin, joten viimeiseen erään lähdettiin pelin ollessa tasan. Viimeisen erän aikana käytiin tasaista vääntöä ja maaleja ei enää tehty, joten peli päättyi tasapeliin 2-2.