Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/404' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Miehet käymässä Rusalla, saldona sarjapisteitä | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Miehet käymässä Rusalla, saldona sarjapisteitä

Pallokeisari miehet matkasivat lauantaina 16.2. Ruskeasuolle kahden uuden pelaajan voimin. Ensiesiintymisensä tekivät Mika Suvanto, sekä Jami Huttunen, joka teki myös debyyttiottelussaan debyyttimaalin. Alla lyhyesti otteluista:

SB Boners - Pallokeisarit

Turnauksen ensimmäisessä pelissä oli edessä kohtaaminen mukavien Boners-pelureiden kanssa.
Ottelusta näytti tulevan maalirikas, koska peli ehti vanheta reilun minuutin, kun Keisarit kaivoivat pallon maalista ensimmäisen kerran.

Ottelun alkuun molemmat tekivät maaleja vuorotellen tilanteeseen 2-2, jonka jälkeen Pallokeisarit tekivät 3 seuraavaa maalia karaten 2-5 johtoon. Seurasi Bonersin kavennus ja taas tehtiin muutama maali vuorotahtiin. Peli oli 6-7.

Pelin loppuhetkillä Pallokeisarit käyttivät paikkansa ja tekivät vielä 3 maalia. Ottelun lopputulos 6-10 Keisareille.

Pallokeisarit - Pihlajamäen Isku

Tämä peli oli niitä "pakko pelata" pelejä.

Lähtökohdat otteluun eivät ole hääviä, kun oma kokoonpano on MV+7 kenttäpelaajaa, vastustajalle 3 täyttä ketjua ukkoja.
Ensimmäisen erän jaksoimme vastustajan myllytyksessä, taululla vain 0-2. Toinen erä vastustajalle selvästi 0-9.
Kolmannessa erässä vain odoteltiin, koska peli napsahtaa poikki. Pelikello näytti aikaa 38.27 ja homma oli taputeltu. Loppulukemat 1-13.

1-0 00.41 vast.
2-0 09.42 vast.
3-0 15.58 vast.
4-0 16.38 vast.
5-0 20.14 vast.
6-0 21.36 vast.
7-0 27.34 vast.
8-0 27.50 vast.