Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/413' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Heidi Pekkarinen | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Heidi Pekkarinen

Pelinumero: 1

Pelipaikka: Maalivahti

Syntymävuosi: 1983

Mailakätisyys: Maalivahti, ei mailaa :)

Pelivuodet Keisari -paidassa: 2.

Aikaisemmat seurat: Jääkiekkoa olen pelannut Kalpassa ja LeKi-75:ssa, mutta kyseessä ensimmäinen salibandyseura!

Parhainta Keisareissa: Hyvät tyypit joukkueessa ja hyvä henki! Otetaan sopivan rennosti ja ymmäretään, ettei häviöt kaada meitä, nekin vahvistaa :)

Supersankarikyky, jonka haluaisit: Fantastic Fourista tutun kumimiehen eli Herra Fantastisen venyvyyden. Se auttaisi torjumaan entistä paremmin :)

Motto: Mikä ei tapa, vahvistaa!

Heidin saamat palkinnot:

2012-2013 Vuoden Tulokas
2012-2013 Arvokkain pelaaja MVP

Lisää tietoa Heidistä:

Pari vuotta sitten joukkueeseen tullut Heidi on naisten luottomaalivahti. Heidi venyy kentällä uskomattomiin torjuntoihin ja joukkueemme onkin joutunut monesti vierailemaan Alkossa kossupullon ostossa (vanha perinne..), kun Heidi on pitänyt maalin puhtaana. Lisäksi Heidi on tunnettu kannustavasta asenteestaan ja hän jaksaa tsempata joukkuekavereitaan myös silloin kun peli ei suju. Heidi on aikaisemmin pelannut jääkiekkoa kovallakin tasolla ja nykyäänkin kiekkoilee säännöllisesti salibandyn lisäksi.