Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/416' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 M13 kausi (2012 - 2013) Sundinin silmin | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

M13 kausi (2012 - 2013) Sundinin silmin

M13:sta kausi alkoi muutosten saattelemana. Allu ja Toni olivat pudonneet kokoonpanosta polvivamman vuoksi ja Simo luovutti leikin kesken todettuaan 5.divarin tuoman paineen olevan liian kova hänelle.  Mukaan leikkiin astui Jaakko, Jani ja Antti. Kolmen pelaajan vaihtuminen aiheutti aluksi jonkinlaista sekaannusta M13:sta pelaamisessa ja se näkyi kauden alussa. Neljä ensimmäistä peliä olivat täyttä tuskaa ja sen seurauksena niistä saatiin vain yksi piste joukkueelle.        

Kauden alun voitottoman putken jälkeen M13 peli lähti uuteen nousuun kun kautta aikojen ensimmäinen voitto otettiin Losb III:sta. Samassa turnauksessa otettiin vielä toinen työvoitto SK Generalista, joka oli koko lohkon varmasti totisin joukkue.  Tämä auttoi joukkuetta kasvamaan ja saalistamaan lisää voittoja. Monen voitetun pelin jälkeen päästiin käymään jo kolmannella sijalla ja hyvin lähellä nousukarsinnan paikkaa. M13 nousu jäi kuitenkin haaveeksi, kun kauden lopun ratkaisevat pelit hävittiin. Kausi meni hyvin, mutta se oli silti monelle pettymys sillä jokainen olisi varmasti halunnut pelata ensi kaudella 4. divarissa.

Kauden positiivisimmat yllätykset olivat Ollin koko lohkon pistepörssin voitto, Jaakon puolustusmoraali ja Kärkkäisen puukädet.  Olli kruunasi hienon kauden noustuaan viimeisessä turnauksessa pörssin kärkeen tehtyään hurjat tehot ( en muista paljon ). Samassa turnauksessa Kärkkäinen näytti kyntensä viemällä vastustajan pakit ja maalivahdin pariin otteeseen kahville. Se oli hetki, jota ei ihan heti unohdeta eikä sitä unohda myöskään vastustaja. Kuinka kukaan voi viedä noin suorilla käsillä ja noin pahasti. M13:sta sisäisen puolustajien pistepörssin vei tällä kaudella ylivoimaisesti Jaakko, joka johdatti hienoilla nousuilla, liikkeellä ja vedoilla koko puolustusta.

Tulevan kauden haasteet ovat vielä mennyttä suuremmat, sillä joukkueesta lähtee neljä pelaajaa. Pistepörssin kärki Olli ja hänen tutkaparinsa Jussi sekä Sami Ko lähtevät kokeilemaan ”kovempia” pelejä. Kärkkäinen päätti lopettaa, sillä haluaa keskittyä täysillä kamppailu urheiluun.  Tämän seurauksena joukkue hakee uusia pelaajia niin kuin myös uutta kapteenia. Allekirjoittanut jää aukomaan päätään vaihtoaitioon ja myös hoitamaan jojon hommia.  Että sellasta!

 

Raportin kirjoitti Sami the Sundin.