Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/417' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Naiskeisarit saavuttivat pirulliset tilastomerkinnät | pallokeisarit.com

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Naiskeisarit saavuttivat pirulliset tilastomerkinnät

Naisten kauden toiseksi viimeinen turnaus pelattiin 16.3., kun Keisarittarien askeleet suuntasivat jo kolmannen kerran tämän kauden aikana Kauklahden THT Centeriin. Päivä alkoi yhteisellä aamureippailulla aurinkoisessa kevätsäässä, minkä jälkeen siirryttiin sisätiloihin luomaan pelistrategioita ja lämmittelemään Kaisan perinteisten alkulämmittelyjen merkeissä.

Pallokeisarit – SBS Botnia 3-6

Ensimmäisenä Keisarittarien vastustajaksi asettui SBS Botnia, jota vastaan oltiin käyty jo kaksi tasaista kamppailua kauden aikana. Ensimmäisessä erässä Keisarittaret olivat hieman pallo hukassa ja välillä tuntui etenkin omassa päässä, että vastustajia oli kentällä muutama enemmän kuin meitä. Tämä näkyi myös tilastomerkinnöissä, vastustajan johtaessa jo 0-4 ensimmäiselle erätauolle siirryttäessä.

Hengähdystauon ja rivien kokoamisen jälkeen Pallokeisarit pääsivät toisessa erässä peliin mukaan, mistä hienona osoituksena hyökkäämään nostettu Anu taituroi pallon maaliin ajassa 20:23 Emilian hienosta syötöstä. Vaikka Keisarittaret hyvin pelissä mukana olivatkin, pääsi vastustaja kaunistelemaan johtolukemiaan 1-6:een vielä ennen toista erätaukoa.

Kolmas erä alkoi Keisarittarien osalta lupaavasti Kaisan tehdessä maalin Iinan esityöstä ajassa 32:44. Alle minuutti edellisestä oli vuorostaan Päivi vastustajan maalilla pahanteossa Marin syötöstä ja Keisarittarien kolmas maali oli totta ajassa 33:19. Keisarittaret jatkoivat lupaavasti alkanutta takaa-ajoa ja käänsivätkin pelin hallinnan kolmannessa erässä itselleen. Pelin lopussa nähtiin myös mallikasta alivoimapelaamista, Anskun seuratessa peliä jäähypenkiltä käsin. Lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty kummassakaan päässä, pelin päättyessä vastustajalle lukemin 3-6.

NaKu – Pallokeisarit 0-3

Päivän toisessa pelissä vastustajaksi asettui lohkoa johtava NaKu, ja kentällä nähtiin aivan erinäköinen Keisarilauma kuin edellisen pelin ensimmäisessä erässä. Pelin ensimmäinen maali syntyi jo ajassa 00:46 Iinan toimittaessa pallon vastustajan verkkoon Päivin syötöstä. Tästä innostuneena Keisarittaret jatkoivat hyvää taistelua, joka tuotti tulosta ajassa 09:11 Iinan tehdessä jälleen maalin tällä kertaa Marin esityöstä.

Toisessa erässä peli oli tiukkaa vääntöä ja erän ainoa maali nähtiin ajassa 23:38 Kaisan toimittaessa pallon vastustajan maalille ja kenenpä muun kuin Iinan survoessa pallon maaliin jo kolmannen kerran tässä pelissä. Iinan hattutemppu oli näin ollen totta.

Kolmannessa erässä pallo pyöri vaarallisesti molemmissa päissä, vastustajan kilautellessa välillä maalitolppiakin, mutta sen lähemmäksi maalia he eivät peliajalla päässeet. Puolustuspään sankari, hyvin pelanneen ja maalin edustan hienosti siivonneen puolustuksen lisäksi, oli jälleen kerran maalivahtimme Heidi, joka varmisti jo kauden kuudennen nollapelinsä vasta pelikellon soitua ja tuomarin näytettyä, että ainoa Heidin ohi livahtanut pallo oli maalissa vasta peliajan päätyttyä. Peli päättyi näin ollen Keisarittarien makeaan 0-3 voittoon.

Turnauksesta saalistettujen kahden lisäpisteen jälkeen naiskeisareiden kauden saldon voidaan todeta näyttävän varsin pirulliselta: 6-6-6-6-6 (voitot-tasurit-häviöt-nollapelit-sijoitus lohkossa).