Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/424' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 M13 – puolustus edellä uuteen kauteen | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

M13 – puolustus edellä uuteen kauteen

M13:n kausi 2012-2013 päättyi pettymykseen kun tavoitteena ollut sarjanousu jäi saavuttamatta. Kauden ilonaiheeksi jäikin Ollin pistepörssin voitto, ja hankalan alun jälkeinen tasonnosto. Maaleja saatiin aikaan kiitettävä määrä, mutta vastaavasti liian paljon sai Janne kaivaa palloa selkänsä takaa. Uuteen kauteen olikin syytä lähteä korjaamaan puolustusta.

 

Kesä toi tullessaan isoja muutoksia joukkueen kokoonpanoon, kun leijonanosan joukkueen tehopisteistä tehneet Olli, Jussi ja Sami lähtivät hakemaan kovempia pelejä II-divisioonan SB Riskistä. Lisäksi Kärkkäisen Sami päätti panostaa muihin lajeihin. Tilalle saatiin neljä kovaa pelimiestä, kun rinkiin liittyivät Aki, Jani P., Sakari ja Eemeli. Paljon kaivattua puolustusvoimaa saatiin kolmen viimeksi mainitun mukana rutkasti lisää, ja samalla koko joukkueen hyökkäyspelaaminen koki muodonmuutoksen; pelin rakentaminen lähti nyt puolustajista. Samin mukana menetimme myös joukkueen johtajan ja kapteenin, ja tilalle joukkue valitsi keskuudestaan allekirjoittaneen. Paljon uutta siis!

 

Ensimmäiseen turnaukseen 28.9 Kauklahdessa lähdettiin kahden kuukauden harjoitusjakson jälkeen, ja hyvä valmistautuminen toi tullessaan kelpo tuloksen ensimmäisestä pelistä nuorta IIF:n joukkuetta vastaan. Saimme kesytettyä juoksuvoimaisen vastustajan hyvällä pallonsiirtelyllä, ja käytimme omat paikkamme erinomaisella prosentilla hyväksi loppunumeroiden oltua 7-4. Päivän toiseen peliin emme saaneet enää samaa mielialaa ja liikettä kaivettua, ja tuloksena oli kirvelevä 1-3 tappio täysin voitettavissa ollutta HuHa:n joukkuetta vastaan. Turnaus oli joukkueemme vastuuturnaus, joten pääsimme näkemään kaikki lohkomme joukkueet heti tuoreeltaan. Tästä oli hyvä jatkaa.

 

Kauden toinen turnaus pelailtiin Kirkkonummen Masalassa 19.10. Ohjelmassamme oli ottelut ennakkoon hiukan heikompia TU:ta ja ESB:tä vastaan. Joukkueellamme on ollut hankaluuksia viedä peliä omalla tempollamme, mutta nyt tästä ei ollut tietoakaan ja tuloksena oli historiallinen nollapeli Jannelle TU:n kaatuessa puhtaasti 5-0! Päiväpuhteen täydensi 7-1 voitto ESB:stä.

 

Kolmanteen turnaukseen Ruskeasuolla 2.11 lähdettiin parin poissaolon saattelemana. Ensimmäinen peli olikin odotetun vaikea, ja lopun hyvällä venymisellä tuloksena oli pistejako lukemin 5-5. Tulos jätti ristiriitaisen maun koko joukkueelle, sillä vastustaja AC Saints oli täysin voitettavissa. Toisaalta tasoitus viimeisellä minuutilla toi tarvitun pisteen. Päivän toiseen peliin koko joukkue ryhdistäytyi, ja tuloksena oli hieno 5-1 voitto ZOOMista.

 

Kauden alku on kaiken kaikkiaan sujunut suunnitelman mukaisesti, ja joukkueemme löytyy tällä haavaa miesten V-divisioonan III-lohkon kakkospaikalta, sarjakärjen ollessa vain pisteen päässä. Joukkueemme on ollut alkukaudesta sitoutunut ja motivoitunut ryhmä pelaajia, mikä näkyy myös sisäisessä pistepörssissä onnistumisten jakauduttua tasaisesti. Hyökkääjät ovat vastanneet huutoon hienosti, ja puolustuspeli on toiminut nimenomaan joukkueena erinomaisesti.
Nimi Pelit Maalit Syötöt Pisteet
Hietanen Jani 6 1 5 6
Virtanen Jere 6 1 5 6
Kolkka Joonas 0 0 0 0
Isoviita Jaakko         ( C ) 6 4 5 9
Pihkanen Jani 4 4 0 4
Helander Henri 6 2 1 3
Sivusalo Aki 6 3 1 4
Nykänen Antti 4 0 3 3
Laakso Janne           ( mv ) 6 0 0 0
Kivinen Eemeli 5 4 1 5
Linnavuori Sakari 2 0 1 1
Hasu Jaro 6 4 1 5
Itkonen Ville 6 7 0 7

 

Sarja jatkuu tulevana lauantaina 23.11 Kauklahdessa otteluilla LoSB II:sta (14.00) ja Elukoita (18.00) vastaan. Tervetuloa kannustamaan!

 

Kirjoitti kapteeni Jaakko.