Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/452' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Titta Pousi | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Titta Pousi

Pelinumero: 10

Pelipaikka: Hyökkääjä

Pelinimi: Tit-tii

Syntymäaika: 12.8.1988

Mailakätisyys: Left

Pelivuodet Keisari -paidassa: 1.

Aikaisemmat seurat: -

Parhainta Keisareissa: Rento meininki (..ja pelaaminen!) mukavassa porukassa!

Supersankarikyky, jonka haluaisit: Ajan pysäyttäminen. Olisi mahtavaa silloin tällöin pysäyttää aika: saisi päivään lisää tunteja ja ehtisi tehdä enemmän kivoja asioita. Tämä kyky olisi hyödyksi myös tiukoissa pelitilanteissa! :D

Motto: Kurota kuuhun. Jos osut harhaan, putoat keskelle tähtiä."

Lisää tietoa Titasta:

Naiskeisareiden sporttivahvistus Titta on syksyn 2013 uusi tulokas joukkueeseen. Sporttinen olemus ja urheilulliset vaatteet hämäsivät jopa joukkuetovereita luulemaan Tittaa liikunnan ohjaajaksi. Tästä hän saikin uuden lempinimen ”Lauttasaari”! :D Oikeasti Titta työskentelee elektroniikan kierrätysalalla.

Titta pelaa mieluiten hyökkääjänä ja tykkää vauhdikkaista pelitilanteista. Parasta pelaamisessa on joukkueen hyvä yhteishenki ja rento asenne. Salibandyn noviisina Titta on ottanut asenteen ”Pelaamalla oppii” ja säännötkin ovat tarkentuneet hänelle pikkuhiljaa. Iloisella ja positiivisella asenteella Titta on pärjännyt hienosti joukkueen mukana! Eikä unohdeta hänen hyvää kuntoaan johon koko joukkue, valmentaja mukaan lukien, voi peleissä luottaa.

Treenien ulkopuolella Titta on yhdessä Minnan kanssa aktiivisesti ylläpitänyt joukkueen yhteisiä vapaaehtoisia tiistailenkkejä. Voiton maljojen yhteydessä on suunniteltu myös luistelua, hiihtoa, avantouintia, sumopainia ja zorb pallo turnauksia..! Vapaa-ajalla ja töissä Titta tunnetaan ”Huvitoimikuntana”, koska hän tykkää suunnitella hupi (ja urheilu!) tapahtumia.