Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/483' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Sarjakausi päättynyt, tässä yhteenvetoa | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Sarjakausi päättynyt, tässä yhteenvetoa

Kaikkien Pallokeisari -tiimien sarjapelit on nyt naputeltu tältä kaudelta ja kesälomille lompsiminen on alkanut. Kauden päättävä Keisarigaala'15 järjestetään koulujen päättäjäispäivänä Malmilla, siitä lisää sivupalkin linkin kautta.

M13 vietti kautensa kabinettipäätöksellä nelosdivarissa, jossa tulikin sitten tämän hetkiset rajat vastaan ja ensi kaudella jatketaan kehittymistä vitosdivarissa. Miehet Boners saalisti viimevuosien piste-enkat: neljä voittoa, eli kahdeksan sarjapistettä. Se ei toki nostanut lohkossa hirveän korkealle, mutta HC USBEK:n ohi kuitenkin. Naisten kausi oli hyvin vaihteleva, mutta hyvän yhteishengen ja kiinteän ydinporukan taistelutahdon ansiosta saatiin aikaiseksi kautta aikain korkein sarjasijoitus: kolmas. Tässähän pitää varoa kohta, ettei pakoteta nousemaan ;)

Tässä sarjataulukot vielä ihasteltavaksi.

Naiset

Miehet Boners

M13

Kirjautuminen