Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/502' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 15. juhlakausi on startannut! | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

15. juhlakausi on startannut!

Kausi 2016-2017 on mieskeisareiden 15. kausi Salibandyliiton sarjoissa ja samalla siis juhlitaan seuran viisitoista vuotista taivalta salibandyn maailmassa. Tämän kunniaksi hallitus päätti, että monta vuotta hyvin palvellut logo on aika päivittää modernimpaan ja tänään 3.10. julkaistiinkin uusi logo. Logon on suunnitellut Joonas Virtanen.

Juhlavuoden tapahtumia voit helpoiten seurata Facebookissa Pallokeisareiden 15. juhlakausi -tapahtuman myötä. Luvassa on perinteisten pikkujoulujen ja kesän risteilyn lisäksi Kultainen Keisarigaala, jossa juhlitaan yhdessä vanhojen ja nykyisten Keisareiden kanssa seuramme upeaa taivalta. Tästä tulee lisätietoja loppuvuodesta.