Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/503' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Keisaripikkujoulut 2016 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Keisaripikkujoulut 2016

Joulu lähestyy uskokaa tai älkää! On siis perinteisten keisarillisten pikkujoulujen aika. Tänä vuonna pikkujoulut järjestetään 5.12. Saunamestassa (Elimäenkatu 9), Helsingissä. Tapahtuma alkaa klo 18 ja jatkuu pikkutunneille asti.

Sauna on lämpimänä koko illan ja tarjolla on pientä purtavaa. Korvatunturilta on myös tulossa vieraita ja tätä varten jokaisen osallistujan pitäisi tuoda lahja mukanaan (arvo n.5€). Tänä vuonna lahjan teemana on Pallokeisareiden 15v. juhlavuoden kunniaksi "teinit kierrättää" eli mielikuvitusta saa käyttää.

Pikkujoulut ovat jäsenille, sekä kannatusjäsenille ilmaiset. Muilta osallistujilta juhlat kustantavat 5€ ja sen voi maksaa paikan päällä.

Ilmoittaudu su 27.11. mennessä sähköpostilla tai tekstarilla Marialle maria_toivanen@hotmail.com, 040-7631789.

Tervetuloa!
Terveisin Keisarihallitus