Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/537' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Pallokeisarit 15 vuotta -kutsu juhlintoihin | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Pallokeisarit 15 vuotta -kutsu juhlintoihin


edit: Päivitetty viralliset ilmoittautumisohjeet ja maksuohjeet

 

Hei, Sinä nykyinen tai entinen Pallokeisareiden pelaaja, fani tai muuten vaan aikoinasi mukana pyörinyt henkilö!

Pallokeisareiden perustamisesta on hurahtanut nyt VIISITOISTA vuotta ja nyt on aika jälleen juhlia seuramme kunniakasta taivalta. Juhlaan toivoisimme Sinunkin pääsevän paikalle.

Ilmoittaudu mukaan juhliin 30.4. mennessä, mikäli pelaaminen All Star -ottelu(i)ssa kiinnostaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä juhlallisuuksiin on 19.5. jolloin illalliskortin maksun on oltava maksettuna. Kerro ilmoittautumisessa mahdollisesta erikoisruokavaliosta (tarjolla on oletuksena lohta), sekä siitä että aiotko olla pelaamassa pelissä. Ilmoittaudu sähköpostilla hilla.lankinen(at)hotmail.com.

 

KULTAINEN KEISARIGAALA - PALLOKEISARIT 15 VUOTTA
Lauantaina 27.5.2017 klo 15-03.

Tapahtumapaikkana Merihaan palloiluhalli sekä ravintolalaiva Wäiski.

Ohjelmassa on alustavasti klo 15-17 ns. All Stars -peli, joka pelataan joko seka, tai sukupuolijaoin vanhojen aikojen kunniaksi Merihaan palloiluhallissa.
Katsojille on toki myös tarvetta, mikäli pelailu ei syystä tai toisesta innosta. :)

Juhlatilaisuus järjestetään ravintolalaiva Wäiskissä klo 19 alkaen (laivaan saa saapua jo klo 18), jolloin alkaa ruokatarjoilu. Ohjelmassa, joka kestää tunnin verran, on mm. palkintojen jakoa ja muistamisia, sekä juhlapuhe. Virallisen juhlaohjelman jälkeen on ohjelmassa vapaata oleilua ja kuulumisten vaihtamista.

15 -vuotisjuhlaan osallistuminen kustantaa 35e. Tarkempi summa selviää osallistujamäärän ja menun täsmentyessä. Hintaan sisältyy All Stars-ottelu, sekä ruokatarjoilu skumppalasin ja jälkkärikakun ja kahvin kera Wäiskissä.

Kutsu koskee myös "jarruja", joten ilmoitathan myös avecisi. 

Jos jokin jäi epäselväksi, kysy ihmeessä.

Kymmenvuotisjuhlinnoista voit lukea lisää täältä.

MAKSUOHJEET:

Tili: (Danske Bank) FI18 8000 1571 3172 14
Saaja: Pallokeisarit
Summa: 35 e/hlö
Viesti: Kultainen Keisarigaala, maksettujen nimet
Eräpäivä: ihan viimeistään maksun on näyttävä tilillä 19.5.2017

Kirjautuminen