Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/580' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Kauden 2018-2019 loppuanalyysit | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Kauden 2018-2019 loppuanalyysit

Sarjakausi 2018-2019 on tullut päätökseensä ja tässä uutisessa on lyhyet analyysit siitä, miten Pallokeisareiden eri joukkueet ovat päättyneen kauden hoitaneet. 

 

Pallokeisarit Boners

PK Boners oli kolmatta kautta miesten viidennessä divisionassa ja erona edellisiin kausiin oli mm. se, että joukkueessa pitkään vaikuttaneet Jokelan veljekset päättivät Keisariuransa toistaiseksi. Joukkue jäi siis myös ilman maalivahtia, mihin löydettiin ratkaisu vasta loppukaudesta, kun Heikki Ankkuri liittyi rosteriin. Lähtökohtaisesti kausi oli vaikea ja joukkueen kantava voima Joni Särkelä kommentoi kautta yhdellä sanalla "Pettymys". Voittoja tuli kuitenkin muutama kappale, joten PK Boners saa yrittää paremmalla onnella vitosdivarissa myös ensi kaudella. 

 

Pallokeisarit Naiset

Naisten kausi alkoi tuttuun tapaan pelaajavaihdoksilla, mutta tilanne oli siinä mielessä positiivinen, että lisenssipelaajia oli enemmän kuin useampaan vuoteen. Tulipa tilanteita, jolloin puolustuksessa kunnostautuneita konkareita oli "pakko" nostaa peleissä hyökkäämään, koska pakkeja oli paikalla ns. liikaa. Kauden aikana tapahtui myös jokunen kerta, että peliin päästiin täydellä kolmella kentällä. Kausi sisälsi paljon tasaisia vääntöjä, joiden pohjalta voittoja olisi voinut olla jokunen enemmänkin. Naisten kautta väritti myös maalivahtihaaste, mutta onneksi kaikki sarjapeleissä maalissa olleet pelaajat loistivat, eikä yksikään peli kaatunut maalivahtiin. Upeaa seuraavaa kautta odotellessa, tästä on hyvä jatkaa!

 

M13

M13:n kausi 2017-2018 päättyi pettymykseen, kun nelosdivisioonavisiitti jäi ranskalaiseksi. Näytönhalu kuluneelle kaudelle oli siis vähintäänkin kohdallaan. Kesä toi tullessaan joitakin muutoksia joukkueen kokoonpanoon, joista merkittävin koettiin maalin suulla, kun maalivahdiksi saatiin Matti Ruskokivi. Kausi alkoi 5. divisioonan puolella neljällä voitolla, ja joukkue keikkui kahden turnauksen jälkeen suoran nousijan paikalla. Joulun jälkeisistä neljästä ottelusta kertyi kolme voittoa, ja M13 oli hyvissä asetelmissa ennen kahta viimeistä turnausta, mutta Hanko osoittautui haastavaksi ympäristöksi. Kaiken kaikkiaan kaudesta jäi kaksijakoinen kuva. Peli aaltoili huomattavan paljon, ja tulokset sen mukana. Loppua kohden M13 paransikokonaisuutena, mistä tietenkin on hyvä jatkaa kohti kautta 2019-2020. 

Bonuksena; M13:n Olli Ahopelto siirtyi tämän kauden pisteiden myötä seuran maratontaulukon piikkipaikalle, ja on ensimmäinen Keisari 200:n pisteen kerhossa!

Kirjautuminen