Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/584' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Maratontaulukko päivitetty, tsekkaa uusi kärkinimi! | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Maratontaulukko päivitetty, tsekkaa uusi kärkinimi!

Sivuillamme oleva Maratontaulukko pisteistä on päivitetty kevään 2019 tilanteeseen. Taulukossa on mukana kaikki sarjapelit, sekä tiedossa olevat harjoituspelien ja -turnausten pisteet. Jäähyissä saattaa olla heittoa viimeisten vuosien osalta, sillä Salibandyliiton tulospalvelussa niitä ei ole näkyvillä. 

 

Maratontaulukkoa on tähän asti hallinnut perustajajäsen Jyrki Paajanen, mutta M13:ssa 6. kautensa aloittava Olli Ahopelto (kuvassa) ohitti hänet päättyneen kauden päätteeksi. Olli on myös ensimmäinen pelaaja, joka on ylittänyt Keisaripaidassa 200 tehopisteen rajan. 

Naisista korkeammilla maratontaulukossa on Mari Kytö, joka vierailee edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti naisten riveissä Playliigan peleissä. 

Maratontaulukko löytyy helposti täältä. 

 

Kirjautuminen