Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/598' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Jäsenmaksujen kerääminen on alkanut! | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Jäsenmaksujen kerääminen on alkanut!

Tänä vuonna kokeilemme saada jäsenmaksut sujuvammin kerättyä käyttämällä SuomiSport -järjestelmää, eli samaa, jossa lisenssipelaajat ostavat itselleen lisenssin. 

 

Jos olet jonkun joukkueemme lisenssipelaaja, hallituksen jäsen, treenirinkiläinen, tai olet pelaajaringissä Talviliigassa tai Alueliigassa, käy maksamassa jäsenmaksu seuraavasti: 

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja tilaa kertakirjautumislinkki. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta SuomiSportiin, luo se ensin.

2. Kirjaudu sisään.

3. Klikkaa "Haluatko uuden lisenssin tai vakuutuksen?" otsikon alta "Ostamaan".

4. Valitse, että olet ostamassa "Jäsenyyden".

5. Valitse, että olet ostamassa jäsenyyttä itsellesi.

6. Kirjoita, että haluat liittyä seuraan Pallokeisarit.

7. Valitse jäsentyyppi "Seuran jäsenyys" (hinta 20e). 

8. Maksa valitsemallasi maksutavalla (mm. Mobilepay löytyy vaihtoehdoista). 

Maksa jäsenmaksusi 31.10. mennessä! Jäsenyys on voimassa koko kauden 2019-2020, vaikka järjestelmässä lukeekin voimassaolo 31.12.2019 asti. 

 

KANNATUSJÄSENMAKSU

Kaikki muut, jotka haluavat tukea seuran toimintaa tai osallistua virkistystoimintaan jäsenhintaan, maksavat kannatusjäsenmaksun 15,00e "vanhanaikaisesti" tilisiirrolla: 

Kannatusjäsenmaksu maksetaan seuran päätilille  FI18 8000 1571 3172 14 (Danskebank).

Maksun viestiin laitetaan  "Kannatusjäsenmaksu, maksettavan nimi".

 

 

Kirjautuminen