Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/619' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Koronatiedote Pallokeisarit | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Koronatiedote Pallokeisarit

Salibandyliitto on ilmoittanut 12.3. että sen kaikki sarjat päättyvät alkaen pe 13.3. Lisää tiedotteessa. Täten Pallokeisareiden joukkueiden sarjakaudet ovat tulleet myös päätöksiin. Pelaamatta jääneet pelit pyritään huomioimaan viimeisessä kausimaksuerässä, sillä osa tuomarimaksuista jää laskuttamatta.

Joukkueet päättävät itse omien treeniensä kohtaloista, tämän hetkisen tiedon mukaan treenit jatkuvat normaalisti. Naisten pelaama Playliiga pelataan myös loppuun suunnitellun mukaisesti. 

Keisarigaalaan ja -risteilyn järjestämiseen liittyvät päätökset tehdään 20.4. sen hetkisen tilanteen mukaan. Eli ilmoittautumisia voi tehdä normaalisti. Mikäli risteily päätetään perua, palautetaan jo maksetut osallistumismaksut tämän jälkeen. 

Kirjautuminen