Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/621' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Keisarigaalan ja -risteilyn saldoa 2020 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Keisarigaalan ja -risteilyn saldoa 2020

Korona teki tämän vuoden kauden päätöksestä erikoisen, kun kausi päättyi etuajassa ja juhlinnatkin siirtyivät poikkeuksellisesti elokuulle. Järjestyksessään 18. Keisarigaalassa Ravintola Huutokonttorin kanttiinissa palkittiin seuraavat henkilöt:

 

Vuoden hyökkäävä pelaaja: Mitja Peltola, Katja Nikunen, Jussi Kurri

Vuoden puolustava pelaaja: Joni Särkelä, Heidi Voutilainen (kuvassa), Markus Utriainen

Vuoden asennepelaaja: Matias Pirinen, Jenni Keisu, Aleksi Pitkänen

Pistepörssin voittaja: Miki Peltola, Niina Niittymaa, Jussi Kurri

Arvokkain pelaaja: Miki Peltola, Jaana Martikainen

Vuoden Mats: Topi Kuustie


Naisten vuoden puolustava pelaaja Heidi Voutilainen, sekä hallituksen edustajat Jussi ja Jaakko. 

Pronssisen kruunun Keisari -tunnustukset saivat:

XLVII Niina Niittymaa
XLVIII Jussi Kurri
XLIX Jonathan Slant
L Joonas Virtanen
LI Sami Tamminen

Hopeisen kruunun Keisari -tunnustukset saivat:

VII Mandy Pajari
VIII Jere Virtanen

Keisarigaalan jälkeen valtaosa gaalaosallistujista lähti vetten päälle jatkamaan juhlintoja Keisariristeilyn muodossa. Osallistujamäärä kutistui vielä viime metreillä, mutta tunnelma vain tiivistyi tästä ja matkaan mahtui vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Turvavälit muuhun laivaporukkaan pidettiin hyvin, lukuunottamatta paria hetkeä, kun jouduimme toimimaan poliiseina ja opastamaan miten risteilyllä oikeaoppisesti toimitaan. Osa nukkui risteilyn aikana enemmän, osa vähemmän. Osa näki auringonnousun, osa ei. Osa kävi Tallinnassa, osa pysyi turvallisesti laivassa, mutta tiettävästi  kukaan ei tälläkään kertaa jäänyt matkasta. Siivoajilla oli hiukan enemmän töitä parissa hytissä, kun meripahoinvointia ei voinut välttää. Ja vaikka Helsingissä taivas itki risteilyn loppumisen vuoksi, niin aamulla Tallinnassa oli kesä parhaimmillaan joidenkin osallistujien viimeisten lomahetkien kunniaksi. 

Ensi vuonna sitten toivottavasti taas kausi pakettiin normaaleissa tunnelmissa ja meiningeissä. Kiitos kaikille osallistujille huisista kauden päätöksestä!


Seuraavan aamun tunnelmat tiivistyvät hyvin tässä kuvassa.