Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/623' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Sarjakausi 2020-2021 lähestyy | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Sarjakausi 2020-2021 lähestyy

Viime viikolla julkaistiin viimeisetkin seuramme joukkueiden otteluohjelmat ja tässä pienet katsaukset tulevaan sarjakauteen. 

Pallokeisarit Boners

Pallokeisarit Bonersin taival vitosdivarissa päättyi edellisen kauden päätteeksi toistaiseksi ja samalla lähti rosterista viisi pitkään mukana ollutta pelaaja toisiin haasteisiin. Uusia värväyksiä kuitenkin tehty ja sarjapisteistä taistellaan tänäkin vuonna kovasti. Kapteeni Matias Pirinen kommentoi: "Odotukset ovat maltilliset, voittoja tavoitellaan mutta ensi kauden päätavoite on pitää hauskaa ja saada uudet pelaajat tuntemaan olonsa tervetulleiksi."

Pallokeisarit Bonersin otteluohjelma (M6D 1. lohko)
Pallokeisarit Bonersin Ottelut ja tilastot -sivu

Naiset

Naiskeisarien fanit saivat jännittää viime metreille, että saadaanko kasaan naisten neloseen sopivaa rosteria. Onneksi saatiin ja joukkueeseen tulee sopivasti jälleen uutta verta. Kapteeni Anu Mäkinen toteaa, että uudet pelaajat sekä treeniyhteistyö Helsinki Unitedin kanssa tuovat varmaan piristystä joukkueeseen ja että kaudelta on lupa odottaa kovia vääntöjä. 

Naisten otteluohjelma (N4D 2. lohko)
Naisten Ottelut ja tilastot -sivu

M13

Edellisen kauden jäätyä koronan vuoksi kesken, jäi M13 niukasti ulos nelosdivariin nousijoiden joukosta. Tämä ei kuitenkaan ole syönyt motivaatiota tulevalta kaudelta. Kapteeni Jaakko Isoviita toteaakin vaatimattomasti: "Kauteen lähdetään minimaalisin muutoksin ja tavoitteena on lohkon kärkisija." 

M13:n otteluohjelma (M5D 3. lohko) 
M13:n Ottelut ja tilastot -sivu

Luvassa on siis tiukkoja pelejä ja hyvää Keisarimeininkiä. Tervetuloa seuraamaan kentän laidalla koronaohjeistuksia noudattamaan!