Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/633' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Jäsenmaksut 2021 ja jäsenrekisterin päivitys | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Jäsenmaksut 2021 ja jäsenrekisterin päivitys

Hallituksen tekemän päätöksen mukaan viime kaudella jäsenmaksun maksaneet ovat automaattisesti jäseniä myös alkavalla kaudella. Maksaneiden listan voi tarkistaa Pallokeisareiden omasta Facebook -ryhmästä, tai kysymällä Anulta tai Jaakolta. Jokaisen tulee kuitenkin käydä SuomiSportissa lisäämässä itsensä Pallokeisareiden jäsenrekisteriin. 

 

Ohjeet:

* Pallokeisareiden varsinainen jäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin. 

* Pallokeisareiden kannatusjäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin. 

* Pallokeisareiden kunniajäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin. 

Huom: löydät kutsun hyväksymisen jälkeen SuomiSportin omista tiedoistasi erääntyneen jäsenmaksun. Mikäli et ole maksanut jäsenmaksua viime kaudella, maksa kyseinen lasku. Mikäli nimesi oli Facebookin listalla, voit tällä kertaa vain olla huomioimatta laskun. 

 

Mikäli et ole ollut jäsen viime kaudella, tulee jäsenmaksu olla suoritettuna 15.11. mennessä!