Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/639' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Keisarigaalan ja -risteilyn saldoa 2022 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Keisarigaalan ja -risteilyn saldoa 2022

Mukavan kokoinen joukkio kokoontui 4.6. jo perinteiseen Keisarigaala -lokaatioon Huutokonttorin kanttiiniin juhlistamaan kauden päättymistä ja kauden parhaiden suoritusten palkitsemista. Iloiseksi tilanteen teki erityisesti se, että kausi saatiin pelattua kokonaan läpi ja Gaala saatiin välivuoden jälkeen pidettyä. 

Huutokonttorin kanttiinissa oli paikalla toistakymmentä molempien joukkueiden edustajaa ja palkintojen jakomme kiinnosti myös muita ravintolassa olijoita. Kerkesimme onneksi toki myös ajoissa laivaan!


Vuoden Mats -palkinnon saanut Tuomas Eloranta.

Vuoden hyökkäävä pelaaja: Hanna Lepistö, Markus Utriainen
Vuoden puolustava pelaaja: Heidi Voutilainen, Mikko Nummela
Vuoden asennepelaaja: Riikka Raukola, Petri Mattila
Pistepörssin voittaja: Sanna Rulamo, Olli Ahopelto
Arvokkain pelaaja: Katja Nikunen
Vuoden Mats: Tuomas Eloranta (kuvassa)

Pronssisen kruunun Keisari -tunnustukset saivat:

LII Niko Mörsky
LIII Mirjami Rokka
LIV Petri Mattila
LV Nina Koivula
LVI Arsi Pulli

Hopeisen kruunun Keisari -tunnustukset saivat:

IX Jaro Hasu
X Ville Itkonen
XI Jaakko Isoviita

Vuoden Keisaritekona palkittiin Minna Löytynojan työskentely naiskeisarien joukkueenjohtajana toimimisesta. 

Suurin osa Gaalaan osallistujista jatkoi vielä juhlintaa legendaarisen maineen saavuttaneella Keisariristeilyllä. 15 henkilön joukkomme valloitti niin buffetin, karaoken kuin tanssilattiankin. Seurueen synttärisankari jätti muistinsa buffaan, useampi korkokenkäpari vaihtui illan matalampiin ja kaikki eivät nukkuneet omissa hyteissään. Muutaman vuoden takainen Tallinnan reissun tahdoton pidentyminen lienee vaikuttanut siihen, että maissa tällä kertaa kävi vain yksi henkilö. Myös alkuvuosien perinne bingoilusta herätettiin jälleen henkiin. Risteilyrookie ilmetteli, että miksi on aikaisemmin suhtautunut nihkeästi paatille lähtöön ja toiset kysyivät jo ensi vuoden risteilyajankohtaa. Onnistunut reissu siis!

Ensi vuonna juhlitaankin sitten toivottavasti kahdesti, kun kauden päätöksen sijaan luvassa on rakkaan seuramme 20. vuosijuhla. Ihana kesää kaikille!