Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/640' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Jäsenmaksut 2022 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Jäsenmaksut 2022

Pallokeisareiden jäsenmaksujen kerääminen kaudelle 2022-2023 on alkanut. 

Maksu on varsinaiselta jäseneltä 20 euroa ja kannatusjäseneltä 15 e. Maksut tulee suorittaa 30.11. mennessä. 

Ohjeet:

Maksut hoidetaan Suomisport -järjestelmässä (sama paikka, jossa ostetaan pelipassit). Maksun tiedot löytyvät kirjauduttuasi Suomisportiin sisälle seuraavan polun kautta: Oma Suomisport > Maksut > Avoimet maksut. 

Mikäli maksua ei sieltä löydy, et ole vielä jäsenrekisterissä ja sinut pitää liittää siihen. Klikkaa alla olevaa linkkiä sen mukaan, minkä tasoinen jäsen olet. Nopeuttaaksesi prosessia voit laittaa tämän jälkeen erikseen vielä viestiä Anulle tai Jaakolle, sillä liittymiset pitää hyväksyä manuaalisesti. 

* Pallokeisareiden varsinainen jäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin. 

* Pallokeisareiden kannatusjäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin. 

* Pallokeisareiden kunniajäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin.