Warning: Table './pallokeisarit_drupal/cache_page' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'http://pallokeisarit.com/node/651' in /var/www/vhosts/3002/www/includes/database.mysqli.inc on line 134 Jäsenmaksu 2023 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Jäsenmaksu 2023

Pallokeisareiden jäsenmaksujen kerääminen kaudelle 2023-2024 on alkanut. Maksu koskee kaikkia sarjapeleissä pelaavia sekä treeneissä säännölllisesti käyviä. 

Maksu on varsinaiselta jäseneltä 30 euroa ja kannatusjäseneltä 20 e. Maksut tulee suorittaa 30.11. mennessä. 

Ohjeet:

Maksu hoidetaan tilisiirrolla seuran päätilille seuraavin tiedoin: 

  • Saaja: Pallokeisarit
  • Tilinumero: FI18 8000 1571 3172 14
  • Viesti: Oma nimi, jäsenmaksu 2023 
  • Summa 30/20 euroa

JÄSENREKISTERIIN LIITTYMINEN

Rekisteröitynä yhdistyksenä meidän tulee pitää myös jäsenrekisteriä - tämä hoituu Suomisportissa. Seuran jäsenten tietojen saaminen jäsenrekisteriimme:  

* Pallokeisareiden varsinainen jäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin. (HUOM! edellisellä kaudella pelanneet lähtökohtaisesti ovat jo listalla.) 

* Pallokeisareiden kannatusjäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin. (HUOM! Viime kauden kannatusjäsenet ovat jo listalla.) 

* Pallokeisareiden kunniajäsen: kirjaudu sisään SuomiSportiin ja klikkaa sen jälkeen tätä linkkiä hyväksyäksesi kutsu liittyä jäsenrekisteriin.