Warning: Table 'pallokeisarit_drupal.cache_page' doesn't exist query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://pallokeisarit.com/node/629' in /home/pallokeisarit/www/includes/database.mysql.inc on line 135
Sarjakausi ohi myös naisilla ja M13:lla, Keisarigaalaa ei järjestetä | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Sarjakausi ohi myös naisilla ja M13:lla, Keisarigaalaa ei järjestetä

Myös naisten joukkue ja M13 tekivät äänestyksen jälkeen päätöksen, että vaikka teoriassa pelit voisivat jatkua vielä huhti-toukokuussa, ei joukkueita nähdä Salibandyliiton sarjoissa enää tällä kaudella. Naiset kerkesivät pelata tälla kaudella neljä peliä ja M13 kuusi peliä. Lyhyeksi jääneen kauden jälkeen hallitus päätti, että tältä kaudelta ei palkita ansioituneita Keisareita, eikäjärjestetä Keisarigaalaa.

Keisariristeily sen sijaan on edelleen suunnitelmissa ja ilmoittautuminen tälle alkaa toukokuussa, seuraa siis ilmoittelua täällä nettisivuilla sekä somessa. Ensi kauteen valmistautuminen alkaa huhtikuussa, kun aletaan kartoittaa jatkavia pelaajia. Tässä yhteydessä ja tämän jälkeen kiinnostuneet pelaajat voivat olla yhteydessä suoraan joukkueenjohtajiin. Tavoitteena on saada jälleen kaksi miesten joukkuetta ja yksi naisten joukkue liiton virallisiin sarjoihin.