Warning: Table 'pallokeisarit_drupal.cache_page' doesn't exist query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://pallokeisarit.com/node/634' in /home/pallokeisarit/www/includes/database.mysql.inc on line 135
Otteluohjelmat ja kausiennakot julki! | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Otteluohjelmat ja kausiennakot julki!

Edellisen kauden loputtua marraskuussa, ovat keisarijoukkueet keräilleet hitaasti porukkaa kasaan uudelle kaudelle. Tässä kapteenien mietintöjä tulevasta kaudesta ja linkit joukkueiden otteluohjelmiin. 

 

Pallokeisarit Naiset

"Naisten joukkueen kasaaminen on ollut tavallista hitaampaa, mutta onneksemme koronatauko on innostanut useampaa paluumuuttajaa takaisin riveihin. Olemme innoissamme mm. MV-Heidin, Jenni J:n ja Sannan paluusta rinkiin taukovuosien jälkeen! Treeneissä on ollut hyvä meininki ja pohja tuntuu olevan kunnossa. Uskon, että meillä on pilotoitavassa naisten nelosen B-sarjassa oikein hyviä ja tasaisia vääntöjä läpi kauden, kunhan saadaan vielä pari pelaajaa lisää vakituiseen rinkiin. Viihdyttävä kausi varmasti tulossa, ja kyllä tätä on kaivattukin!", kertoilee kapteeni Anu. 

Naisten otteluohjelman löydät täältä. 

 

M13

Vitosdivarissa kautensa viettävän M13:n puuhamies Jaakko kommentoi, että "M13:n kausi alkaa pitkän tauon jälkeen hieman haastavista lähtökohdista. Pari runkopelaajaa jäi pois, ja pari muuta konkaria kärsii isommista vammoista. Joukkue on siis aiempia kausia kapeampi materiaaliltaan, mutta silti iskukykyinen ja yllätysvalmis. Haemme edelleen riveihimme paria vahvistusta, joten joukkueen lopullinen kokoonpano voi vielä elää. Kuluneet puolitoista vuotta ovat olleet meille kaikille täynnä yllätyksiä, toivotaan että tuleva kausi pystyttäisiin viemään ongelmitta läpi. Palo kentälle on kova!"

M13 -joukkueen ottelu ohjelman löydät täältä