Warning: Table 'pallokeisarit_drupal.cache_page' doesn't exist query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_page WHERE cid = 'https://pallokeisarit.com/node/641' in /home/pallokeisarit/www/includes/database.mysql.inc on line 135
Keisaripikkujoulut 2022 | pallokeisarit.com

Tulevat pelit

Klikkaamalla joukkuetta pääset suoraan otteluohjelmiin.

Miehet
Naiset
M13

Keisaripikkujoulut 2022

Tänä vuonna seuramme pikkujoulut järjestetään maanantaina 5.12. Vallilassa hulppeissa Sture 16 Spa:n tiloissa. (Osoite Sturenkatu 16 / Teollisuuskatu 11 D)

Pikkujoulut alkavat klo 18, halukkaiden kanssa jatkamme iltaa joko saunatilassa lisämaksua vastaan tai sitten Helsingin yössä. Katsotaan fiilistä illan aikana!

Tila on käytössämme kello 18-24 ja tarjolla on pientä purtavaa. Kattoterassilla on ulkoporeallas. Ota siis mukaan saunakamat (myös uima-asu ja pyyhe!) ja omat juomat. Vieressä on 24h Alepa. Tilassa on myös biljardipöytä ja karaokehuone. 

Tuo pikkujoulupukin lahjasäkkiin max. 5€:n arvoinen S-kirjaimella alkava lahja. 
Nautitaan illasta saunoen, juoden ja kilpaillen!
 

Juhlat ovat sekä jäsenille että kannatusjäsenille ilmaiset. Muilta peritään 10€. Summa maksetaan paikan päällä Mobilepayllä.

Ilmoittaudu Facebookissa, oman joukkueesi Nimenhuudossa tai WA:lla 0405590996 /Jussi, jotta osaamme varautua oikeaan määrään naposteltavaa. 

 

Tervetuloa!

Terveisin Keisarihallitus